Konsultasjon

Vi tilbyr en helt uforpliktende og gratis konsultasjon. Dette innebærer at vi gir deg en generell informasjon om behandlingen du vurderer, deretter vil vi sammen med deg finne den behandlingen som vi mener passer best til deg og som kan gi deg de resultatene som du er ute etter. Ved konsultasjonen vil du også få svar på alle de spørsmål som du måtte ha til behandlingene våre.

 

Filler er et middel som brukes for å fylle ut hudens volum. Det finnes flere typer filler. Det som er mest etterspurt og sikkert er hyaluronsyrebaserte (HA) filler. Hyaluronsyre er vannbindende molekyler som produseres naturlig i kroppen. Det finnes forskjellige merker av filler. De kommer i forskjellige former og med forskjellige bindinger, noe som bestemmer holdbarheten og konsistensen til de ulike typer av filler. Det brukes filler med forskjellig konsistens til ulike deler av ansiktet avhengig av hvor grov eller fin rynken er.

Hva innebærer en konsultasjonstime?

  • Vi starter alltid en konsultasjon med å stille deg et spørsmål, hva er det du ønsker å jobbe med? Er det linjer, er det slapp hud, er det pigmenter? Er det akne eller aknearr? Eller kanskje du rett å slett ønsker veiledning til produkter?
  • Har du bestemt deg å prøve en behandling, men er usikker på om det er noe for deg? Dette kan vi sammen finne ut av, i en konsultasjonstime.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle