Laserbehandlinger

Laserbehandling:

Vi tilbyr laserbehandling til permanent hårfjerning, fjerning av sprukne blodkar på ansikt og kropp, samt fjerning av pigmentflekker og fødselsmerker. Laserbehandling er en skånsom behandling av disse typer hudlidelser.

Vi bruker Harmony XL PRO som er et unikt lasersystem som bygges ut med forskjellige behandlingsmoduler. Dette gir en fullverdig estetisk behandling ved å bruke avansert teknologi. Harmony XL PRO er et kraftig og allsidig lasersystem med et bredt spekter av estetiske og medisinske behandlingsprotokoller. Med over 65 FDA-godkjente indikasjoner, tilbyr Harmony XL Pro et komplett spekter av teknologier, applikatorer, linser og behandlingsmetoder som fører til fremragende resultater!
 

Maskinen har et integrert kjølingssystem. Det gir en nærmest smertefri behandling og det er ikke nødvendig å bruke bedøvelse under behandlingen.

Permanent hårfjerning:

Vi tilbyr en rekke forskjellige laserbehandlinger. Vi tilbyr permanent hårfjerning på uønsket hårvekst. Dette er en effektiv behandling som gir gode resultater. Vi bruker lasere som gir en god behandling for uønsket hårvekst på en smertefri måte. For best resultat krever permanent hårfjerning 4-6 behandlinger for en endelig effekt. Hårsekkene i de forskjellige områdene vil være i forskjellige vekstfaser. Det vil dermed kreve flere behandlinger for å oppnå ønsket resultat. Laseren vil bare kunne fjerne hårsekker som er i en anagen fase. Når hårsekkene er i den anagene fasen betyr det at håret gror. Når hårsekkene er i hvilefasen er de i en telogen fase. Mellom hvile- og vekstfasen øker stoffskiftet i hårsekken gradvis og håret er i en katagen fase.

Pigmentflekker:

Pigmentflekker på huden er ofte brune flekker på huden og kan fjernes med laser. Vi behandler både sprukne blodkar og fjerner pigmentflekker på en skånsom måte med vårt lasersystem. Denne type behandling krever ofte en til to behandlinger for å oppnå ønsket resultat. Etter en slik behandling er det viktig at huden ikke utsettes for sollys og vi anbefaler å bruke solfaktor 50 på huden.

Hudoppstramming, aknearr og arr:

Pixel Er: YAG er et svært effektivt fraksjonell ablativ laser, som bruker en bølgelengde på 2940 nm. Denne ablative laseren forbedrer generelt hudtonen, hudens elastisitet og tekstur, og jevner ut overfladisk pigmentering og reduserer porestørrelsen.

 

Den fraksjonerte Erbium:YAG laseren på Harmony XL Pro plattformen er ablativ, det vil si at den varmer opp vannet i det ytterste hudlaget, som fører til at huden blir nær skorpebelagt, rød og stram. Huden kommer deretter til å flasse bort, og fornye seg, innen ca 5-7 dager. Dette gjør de ablative laserne svært effektive og resulterer i betydelige kosmetiske forbedringer!

 

Samtidig som Erbium:YAG laseren behandler det ytterste hudlaget, får du også effekt i dermis, fordi laseren stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Det betyr at du samtidig vil få en hudoppstrammende og hudforyngende effekt!

 

Vi bruker anerkjente Alma lasere i vår behandling. Dette er en av verdens mest kjente lasere og har en meget høy kvalitet.

 

Våre ansatte er medisinsk utdannet og du skal føle deg trygg under hele behandlingen. Ta kontakt med oss og vi svarer på de spørsmål du måtte ha om de forskjellige behandlingene.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle