Sklerosering

Sprengte blodkar er et vanlig problem som påvirker mange mennesker. De kan ikke bare være kosmetisk uattraktive, men også forårsake ubehag og smerte. Heldigvis er det flere behandlingsalternativer tilgjengelige for å håndtere dette problemet, og en av de mest effektive er sklerosering. Cosmeticaklinikken er stolt av å tilby denne avanserte behandlingen som hjelper pasienter med å bli kvitt uønskede sprengte blodkar og få tilbake selvtilliten.

Hva er sklerosering?

Sklerosering er en ikke-kirurgisk prosedyre som brukes til å behandle sprengte blodkar og mindre spindelvener. Denne behandlingen innebærer injeksjon av en spesiell løsning direkte i de berørte blodkarene. Løsningen får blodkarene til å krympe og gradvis forsvinne. Dette resulterer i en betydelig reduksjon i synligheten av sprengte blodkar og gir pasientene jevnere og sunnere hud.

Hvordan fungerer sklerosering?

Under skleroseringen injiserer vi løsningen nøye i de berørte blodkarene ved hjelp av en tynn nål. Løsningen får blodkarene til å irritere seg og deretter klebe seg sammen. Dette forhindrer blodstrømmen gjennom blodkarene og tvinger dem til å gradvis forsvinne. Resultatene av sklerosering kan variere avhengig av pasientens spesifikke tilstand, men mange ser betydelige forbedringer etter bare noen få behandlinger. Behandlingen bør gjentas 3-5 ganger med pause på ca. 30 dager mellom behandlingene.

Hvor lenge varer effekten av sklerosering?

Sprengte blodkar kan oppstå gjennom hele livet, som betyr at nye sprengte blodkar kan oppstå. Når nye sprengte blodkar forekommer i livet er veldig individuelt, og avhenger av forskjellige faktorer som en persons alder, livsstil og fysikk.

Du bør ikke behandles om:

  • Du er gravid eller ammer
  • Du har hudinfeksjon i området som skal behandles
  • Har brukt blodfortynnende de siste 4 dagene før behandlingen

Tips: Behandlingen bør gjøres på høst/vinter da du ikke skal være i solen før og etter behandlingen.

Tiden etter behandlingen:

Huden i området som ble behandlet, kan i ettertid hovne opp. Du kan oppleve at blodkarene som er behandlet kan få en mørkere farge, men dette vil avta over tid.

Etter en behandling så skal man unngå hard fysisk aktivitet, badstue og direkte sollys i omtrent 2-4 uker. Bruk solkrem med høy faktor for å beskytte området hvor de sprengte blodkarene ble fjernet.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle