Om oss

Vi er ikke bare en medisinsk hudklinikk, vi er opptatt av deg som pasient, vi er opptatt av personlig kontakt og diskresjon og gjør alt for at våre pasienter skal være i trygge hender. Vårt medisinske team kan hjelpe deg med alt innen hud, hud forbedring, hudsykdommer, kosmetiske behandlinger samtidig som vi samarbeider med Helseklinikken som befinner seg i samme lokaler. Helseklinikken tilbyr diverse medisinske helsetjenester og er delt i 2 avd. legetjenester og tannlegetjenester levert av dyktige leger med bred erfaring og lang kompetanse.

Cosmeticaklinkken består av lege, sykepleier, tannleger og andre helsepersonell som har kompetanser og erfaring innen estetiske behandlinger.

Vi ønsker å kunne gi deg det beste resultat. Hudens utseende er viktig for de fleste. Hos oss er det ikke kun utseende vi fokuserer på, men også den underliggende helsen til huden din.

Huden er kroppens største organ og reflekterer din generelle helse. Vi tror det er viktig å bevare den fysiske helsen til huden i tillegg til dets utseende.

Kontakt oss for gratis konsultasjon slik at vi kan se hva vi kan hjelpe deg med.

Timebestilling på nett

Delbetaling – utsettelse

Vårt team.

peric2

Dr. Peric

Lege

LES MER

Dr. Peric har spesialisert seg på estetisk medisin. Han er opptatt av mest mulig naturlige resultater i samarbeid med pasienten. Estetisk medisin har fokus på å tilfredsstille de estetiske ønsker som pasienten har – uten kirurgiske inngrep. Dr. Peric har bred erfaring med blant annet injeksjonsbehandling av rynker og linjer, øyenbrynsløft, bruk av Plexr plasmapen, mesoterapi og PRP behandlinger.

inga2

Inga Fjæran

Sykepleier

LES MER

Inga G. Fjæran er utdannet sykepleier, og har stor interesse for hudhelse. Hun har tatt videre utdannelse som Kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie akademiet i Drammen. Hun er opptatt av at kundene får riktig tilpasset behandling til enkeltes hudtilstander og utfordringer. Hun jobber med microneedling, mesoterapi, kjemiske peelinger, Pb serum, trådløft, filler og laser.

irmaaa

Irma Hidanovic-Glumcevic

Tannlege

LES MER

Tannlege Irma er en tannlege som forstår viktigheten av tydelig kommunikasjon med deg som pasient og tilstreber å gi veiledning og informasjon av høy kvalitet som en del av behandlingen. Hennes mål er at du skal føle deg godt ivaretatt og være best mulig rustet for å ta vare på egen munnhelse. Hun har jobbet som tannlege og som daglig leder i privat praksis i Oslo i flere år. I tillegg har hun også erfaring som instruktørtannlege for tannlege studenter. Irma er en beroligende og omsorgsfull tannlege, med spesielt interesse for kirurgi. Hun har bred erfaring også med pasienter som lider av stor tannlegeskrekk. I september 2020 flyttet hun til Fredrikstad og begynte å jobbe ved Helseklinikken Fredrikstad. Tannlege Irma er medlem i Den Norske Tannlegeforening (MNTF), Oslo og Østfold tannlegeforening.