Om oss

Vi er ikke bare en medisinsk hudklinikk, vi er opptatt av deg som pasient, vi er opptatt av personlig kontakt og diskresjon og gjør alt for at våre pasienter skal være i trygge hender. Vårt medisinske team kan hjelpe deg med alt innen hud, hud forbedring, hudsykdommer, kosmetiske behandlinger samtidig som vi samarbeider med Helseklinikken som befinner seg i samme lokaler. Helseklinikken tilbyr diverse medisinske helsetjenester og er delt i 2 avd. legetjenester og tannlegetjenester levert av dyktige leger med bred erfaring og lang kompetanse.

 

Cosmeticaklinkken består av lege, sykepleier, tannleger og andre helsepersonell som har kompetanser og erfaring innen estetiske behandlinger.

Vi ønsker å kunne gi deg det beste resultat. Hudens utseende er viktig for de fleste. Hos oss er det ikke kun utseende vi fokuserer på, men også den underliggende helsen til huden din.

 

Huden er kroppens største organ og reflekterer din generelle helse. Vi tror det er viktig å bevare den fysiske helsen til huden i tillegg til dets utseende.

 

Kontakt oss for gratis konsultasjon slik at vi kan se hva vi kan hjelpe deg med.

Timebestilling på nett

Delbetaling - utsettelse

Svea finans logo

Vårt team

Dr. Peric

Dr. Peric

Lege

Inga

Inga G Fjæran

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Irma

Irma Hidanovic-Glumcevic

Tannlege

Hanne Grøtting

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Ebru Dogan Kayhan

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle