Cosmetica Plastikkirurgi – Fettsuging

Cosmeticaklinikken i Fredrikstad kan nå tilby fettsuging og fettfjerning utført av en av de beste og mest ettertraktede plastikkirurgene på markedet.

Dr. Leonard er en spesialist med høy kompetanse og lang erfaring innen kosmetisk og estetisk kirurgi. Han kommer til Cosmeticaklinikken i Fredrikstad rett fra kjente Lucia Clinic i Dubai, der han praktiserer til vanlig.

Fettsuging

Fettsuging, fettfjerning, liposuksjon, kroppsforming. Prosedyren har mange navn, men går ut på det samme. Dette er en kirurgisk metode som handler om å fjerne fettceller fra fettlagrene mellom huden og musklene.

Fjerning av uønsket fett er for mange tradisjonelt forbundet med trening og kostholdsendring. Dessverre er ikke dette noe som fungerer for alle, og mange steder er det veldig vanskelig å få fjernet uønsket fett med vanlige metoder.

Vi er veldig tydelige på at fettsuging/fettfjerning ikke er en slankemetode, men en kroppsforming, og anbefaler ikke denne metoden for sterkt overvektige.

Tilfeller for bruk av denne prosedyren kan være at man helt enkelt ikke får trent vekk fettet, for eksempel det som på folkemunne kalles sidevalker eller sideflesk, eller om man plages med en dobbelthake man ikke blir kvitt. Mange menn sliter også med «bryster» eller det vi også kaller «manboobs».

Fettfjerning kan utføres på for eksempel mage, rumpe, lår, rygg, knær og legger. Dette er områder som Cosmeticaklinikken kan hjelpe deg fram til et godt resultat på. Still oss gjerne spørsmål om du lurer!

Hvem behandlinger egner seg for

Denne behandlingen egner seg for deg som har uønsket fett du ikke får trent vekk. Du som har vanskelige valker, sidevalker og sideflesk som ikke forsvinner, eller dobbelthake eller manboobs du synes er sjenerende.

Dette er et kirurgisk inngrep, noe som er fysisk krevende for kroppen å takle. Det kreves at du er i normalt god form fysisk og psykisk, er ferdig utvokst, ikke gravid og ikke er sterkt overvektig.

Det er viktig å presisere at metoden ikke er en slankemetode, men et kirurgisk inngrep. For å bevare effekten etter fettsuging/kroppsforming bør du fortsette med helsefremmende fysisk aktivitet og kosthold.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.