Fillerbehandling

Med fillerbehandlinger kan du få tilbake tapt volum i ansiktet på en skånsom og effektiv måte, filler er en trygg og godt utprøvd metode. Pasienten trenger ikke å gjennomgå en operasjon, og resultatene er ikke permanente. Det vil si at etter 3-12 måneder, avhengig av hva slags materialer som er blitt brukt.

 

Filler er et middel som brukes for å fylle ut hudens volum. Det finnes flere typer filler. Det som er mest etterspurt og sikkert er hyaluronsyrebaserte (HA) filler. Hyaluronsyre er vannbindende molekyler som produseres naturlig i kroppen. Det finnes forskjellige merker av filler. De kommer i forskjellige former og med forskjellige bindinger, noe som bestemmer holdbarheten og konsistensen til de ulike filler. Det brukes filler med forskjellig konsistens til ulike deler av ansiktet avhengig av hvor grov eller fin rynken er.

Vi tilbyr ulike typer filler:

Gjør behandlinger med filler vondt?

Tidligere kunne injeksjoner med filler være smertefulle for sensitive pasienter. Derfor har man tilsatt en liten mengde lidokain (bedøvelse) i produktene for å redusere smerten. Før behandlingen kan man i tillegg bruke både lokalbedøvelse. Vi på Cosmeticaklinikken tar oss god tid til bedøvelse før vi setter i gang behandlingen. Vi bruker både bedøvelsesmiddel i form av krem som smøres på huden og bedøvelsesmiddel i form av injeksjon, for de som måtte ønske det. Dette er til stor hjelp, både for behandler og pasienten.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle