Kjemisk peeling

Kjemisk peeling er en populær og anerkjent metode for å oppnå hudforbedring, og for en god hudhelse. Kjemiske peelinger består av virkestoffer som har en lavere ph enn hudens egen. Den kjemiske oppløsningen kan blant annet bestå av fruktsyrer, melkesyrer eller retinol. Ved påføring lager man en kontrollert skade, fjerner de gamle hudcellene og fremmer produksjonen av nye hudceller. Huden vil derfor i etterkant få mer glød og en jevnere overflate. Ved kjemisk peel kan man oppnå hudforbedring med akne, fet hud, solskader, pigmenteringer, og ved fine linjer. Vi har ulike syrer som passer ulike hudtyper og fokusområder.

 

Man kan ta en kjemisk peel som en vedlikeholdsbehandling, eller som en kur med flere behandlinger. Dette tilpasser vi etter ditt behov under en konsultasjon.

Hvem skal ikke behandles med kjemisk peel

Gravide og ammende skal ikke behandles med kjemisk peeling. Dersom du har stått på isotretinoin- kur eller tidligere behandlet huden med laser må du vente 6 mnd før en kjemisk peel. Det gjennomføres da en hudanalyse for vurdering i forkant. Har du tidligere reagert kraftig på kjemisk peeling, er ikke behandlingen egnet for deg.

Før behandling

I forkant av en kjemisk peel, anbefaler vi at du anvender hjemmeprodukter morgen og kveld. Dette for å oppnå en bedre effekt av behandlingen og gode resultater på din hud.

Etter behandling

En kjemisk peel kan gi nedetid, huden kan bli rød, etter noe dager kan huden flasse. Nedetiden etter en kjemisk peeling avhenger av konsentrasjonen av syrer som er anvendt samt styrken og behandlingstid. Det er viktig at man unngår soleksponering i tiden etter en kjemisk peel. Solfaktor 30 anbefales i tiden etter behandlingen for å unngå skader i huden. Dette går man igjennom ved en konsultasjon hos din behandler/ sykepleier hvor du også får god informasjon om reaksjoner som kan oppstå.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle