Sculptra

Sculptra utnytter hudens naturlig iboende kapasitet til å utløse produksjon av kollagen. Den aktive komponenten, PLLA (poly-L-melkesyre) er naturlig forekommende i huden, og setter i gang kroppens egen produksjon av kollagen.

Med alderen avtar produksjonen av kollagen i huden. Dette resulterer i slapphet, linjer og rynker. Sculptra søker å gjenopprette tapt volum i spesifikke ansiktsområder samtidig som det strammer opp områder som lider av slapphet, reduserer rynker og arr, og retter opp i hudfolder.

Resultatet man får er en fastere, mer vital hud samt et mer ungdommelig utseende! Kroppen tar opp i seg og eliminerer naturlig denne formen for melkesyre.

En typisk Sculptra-behandling omfatter vanligvis tre til fire økter.

Hvordan fungerer en behandling med Sculptra?

Sculptra injiseres i hudens underhudsfett av en spesialtrent sykepleier, som er kurset spesielt i denne behandlingen. Her jobber stoffet med å stimulere den naturlig forekommende kollagenproduksjonen.

Avslutningsvis masseres huden.

Hvor lenge virker Sculptra, og hvor ofte må jeg behandles?

Virkningsgrad og resultat er som alltid individuell. Det samme gjelder behov for antall injeksjoner. Som pekepinn kan man ta utgangspunkt i at optimale resultater ofte innebærer tre behandlingsøkter med seks ukers mellomrom per behandling.

Behandlingen varer omtrent i to år, men dette avhenger av behandlingsområdet, typen hud og typen teknikk som brukes.

Hvor raskt kan jeg regne med at Sculptra begynner å virke?

Sculptra er avhengig av kollagenstimulering. Denne gradvise og naturlige prosessen gjør at det kan ta seks til ni måneder før synlige resultater oppstår. Resultatene varer i opptil to år, men varigheten kan forlenges ved å gjenta behandlingen én gang i året etter de to første årene.

Sculptra fungerer godt for deg som har

  • Kinn med innsunken og slapp hud
  • Linjer og rynker i området rundt munnen
  • Folder og rynker rundt munnen og nesen

I tillegg kan man benytte Sculptra andre steder på kroppen til å korrigere for eksempel cellulitter, eller ved rumpeløft. Kontakt oss gjerne om du lurer på hva mer Sculptra kan brukes til.

Eventuelle bivirkninger

Eventuelle bivirkninger etter behandling med Sculptra kan være:

  • Rødhet og om hud ved injeksjonsstedet.
  • Hevelse på grunn av infeksjon. Denne hevelsen forsvinner etter få dager.
  • Man kan ved svært sjeldne tilfeller oppleve store synlige kuler. Disse gir seg av seg selv, men det tar noen måneder. Denne tilstanden kan også behandles.

 

Vi vil informere deg om eventuelle bivirkninger ved konsultasjon og før behandlingen starter.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle