Cosmetica Plastikkirurgi – Øyelokkskirurgi

Cosmeticaklinikken i Fredrikstad kan nå tilby øyelokkskirurgi utført av en av de beste og mest ettertraktede plastikkirurgene på markedet.

Dr. Leonard er en spesialist med høy kompetanse og lang erfaring innen kosmetisk og estetisk kirurgi. Han kommer til Cosmeticaklinikken i Fredrikstad rett fra kjente Lucia Clinic i Dubai, der han praktiserer til vanlig.

Øyelokkskirurgi

Cosmeticaklinikken utfører øvre og nedre øyelokkskirurgi. Her fjerner vi løst muskel-, fett- og hudvev fra øyelokkene. Dette vevet kan fjernes på bakgrunn av medisinske og kosmetiske/estetiske årsaker.

Med årene vil de aller fleste av oss merke huden på de øvre øyelokkene blir mindre elastisk. Huden produserer ikke lenger nok elastin og kollagen, som er stoffene som trengs for at den skal holde seg stram og elastisk.

Dette er en helt naturlig kroppslig utvikling, men også noe vi kan gjøre noe med her på vår klinikk.

Det finnes i tillegg lidelser som gjør at det kan være gunstig med øyelokkskirurgi. Dette vil føre til forbedret livskvalitet og reduserte utfordringer om du for eksempel sliter med sidesynet, tunge øyelokk og poser under øynene.

Hva som skjer før behandlingen starter

Vår historie med deg begynner en konsultasjon, der vi får høre om dine forventninger, og du får høre hva vi kan utføre for deg.

Øyelokkskirurgi egner seg godt for deg som har utfordringer med dårlig sidesyn, tunge øyelokk eller poser under øynene. Her kan vi kombinere øvre og nedre øyelokkskirurgi.

Når du tar kontakt med oss for øyelokkskirurgi setter vi oss ned med deg og blir litt bedre kjent med hverandre. Vi lytter til dine ønsker og tanker, og svarer på alle dine spørsmål om inngrepet. Du blir også fortalt hva du kan forvente deg etter at behandlingen er utført.

Deretter tar vi en grundig gjennomgang av din situasjon, for å finne ut når vi kan starte behandlingen.

Hva som hender etter øyelokkskirurgi

Operasjonen er ikke kjent for å medføre noe særlig ubehag. Vanlig smertestillende (som Ibux og Paracet) kan benyttes ved behov.

Når behandlingen er utført vil spesialtrent personell ta seg av deg fram til du er klar til å dra hjem. Her vil du blir forklart hvordan du i tiden framover skal forholde deg til hverdagslige ting som for eksempel bilkjøring og trening. Du kan også benytte tiden til spørsmål om det du lurer på i forbindelse med behandlingen.

Du vil oppleve blåmerker rundt behandlingsstedet som avtar etter et par uker. De første dagene bør du unngå tunge løft. Trening kan fortsettes i takt med at blåmerkene avtar. Ligg høyt med hodet de første dagene etter behandlingen.

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.