Negledesign

Negledesigneren kan benytte flere ulike kunstmaterialer for å forsterke og forlenge den naturlige neglen. Materialene har ulike egenskaper, og krever at du mestrer ulike teknikker. De vanligste er væske og pulver, UV-gelé samt resin og pulver.

I dette yrket jobber du med kjemikalier, og du må ha kunnskaper om hvordan du håndterer disse kjemikaliene.

Vår negledesigner Gabriela utfører blant annet:

  • Stell og pleie av naturnegl
  • Stell og pleie av hender
  • Forsterking av naturnegl
  • Forlenging av naturnegl
  • Dekorering av negler

Vår dyktige negledesigner

Vår dyktige negledesigner er kreativ, nøyaktig og har flere års erfaring innenfor feltet og kan gi neglene dine en etterlengtet makeover. Neglene er bygd opp av proteinet keratin, men det er ikke kun disse som trenger jevnlig stell og pleie. Både neglebåndet og huden på hendene trenger å bli tatt vare på og ved hjelp av peeling, oljer og fuktighetskrem får hendene dine en frisk og sunn look hos oss.

Gelenegler

Gelenegler legges som en forlengelse av dine egne negler og du velger selv lengde og de gir et naturlig utseende. Du kan lakke over med neglelakk om du ønsker og neglene blir ikke ødelagt av neglelakkfjerner. Med Gelenegler slipper du å tenke på sprukne negler, filing og negler som blir sprø og brekker i vinterkulden. Flott for de som ønsker et resultat som varer i flere uker, og som krever lite vedlikehold. Det anbefales å fylle på når det har gått ca. 4-5 uker. Gelenegler er blant de mest populære falske neglene på markedet. De kan forsterke og forlenge dine naturlige negler, er perfekt egnet til å bli dekorert med neglelakk, har lang holdbarhet og er lette å fjerne.

Prisliste

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle